Filmtips IX

Alweer een lijstje met filmtips! Hopelijk gaat het nog niet vervelen, zelf kan ik nooit genoeg krijgen van filmtips in ieder geval. Zoals ik bij het vorige filmlijstje al zei; ik loop nogal achter, dus dit zijn de zes leukste films die ik in april zag.

film-the-art-of-getting-by mint-hartje The Art of Getting By (2011) – George (die gespeeld wordt door Freddie Highmore, zo’n schatje vind ik dat) is onwijs intelligent, een beetje anders en ziet het nut van zijn leven niet echt in. Sally (gespeeld door Emma Roberts, ook al zo leuk!) brengt daar verandering in. Ik houd wel van dit soort films met jongeren die net een beetje anders zijn dan de rest.

film-gangster-squad mint-hartje Gangster Squad (2013) – Twee woorden: Ryan Gosling.

film-office-space mint-hartje Office Space (1999) – Geen idee waarom ik deze film zo leuk vind, normaal liggen dit soort comedies me helemaal niet namelijk. Maar dit blijft toch een echte classic, moet je sowieso een keer gezien hebben. Heb heel vaak hardop moeten lachen in ieder geval!

film-bottle-rocket

mint-hartje Bottle Rocket (1996) – De eerste film van Wes Anderson, ook zo’n echte classic dus.

film-the-royal-tenenbaums

mint-hartje The Royal Tenenbaums (2001) – Weer een Wes Anderson film, valt het al op dat ik fan ben? Dit is één van m’n favorieten trouwens, een paar jaar geleden had ik hem al eens gezien maar deze film kan je makkelijk een paar keer kijken zonder dat ‘ie gaat vervelen. De droge humor vind ik zo leuk.

film-wrong

mint-hartje Wrong (2012) – Deze film is zoooo vreemd. En dat is een understatement. Ik snapte er helemaal niets van. Gewoon écht niets. Hij zou goed in het lijstje van bizarre films passen. Juist daarom vond ik hem ook zo tof, maar verder qua verhaal hoef je hem niet te kijken hoor, want volgens mij kan je er weinig zinnigs uithalen. Eigenlijk zou je hem daarom ook juist moeten kijken.

Meer filmtips nodig? Hier kan je ze allemaal vinden.

Back to Top