Local Sunday Market: late summer edition

De Local Sunday Market is een hippe indoor market door en voor creatievelingen uit het oosten. Vandaag vond de derde editie plaats, de late summer edition. Ik ben ook naar de eerste en tweede editie geweest, dus ook deze keer wilde ik niet missen. De Local Sunday Market is namelijk één van de leukere evenementen in Enschede. Het evenement is opgezet door Joni en Marianne, beide hebben ze een passie voor handgemaakt en lokaal. En dat zie je zeker terug aan de Local Sunday Market.

local sunday market enschede

Sfeer

Op de Local Sunday Market vind je kraampjes met handgemaakte spullen, vintage en lekker eten. Erg leuk als je van unieke hebbedingetjes houdt. Een sfeerimpressie:

local sunday market moestuin
Buiten de Polaroidfabriek staan moestuinbakken vol groenten en bloemen, leuk!
local sunday market smoothie
Bij Puzzles Foodtruck nam ik een lekkere groene smoothie met onder andere avocado en citroen.
local sunday market feels right
Eenmaal binnen zagen we dat het nog drukker en voller was dan de vorige keer, leuk om te zien dat de markt elke keer weer groeit. Het kraampje daar links is van de fantastische webshop Feels Right.
local sunday market konijnenbord
Deze bordjes van Mary & Yve schreeuwen mijn naam! Ik vind ze zo leuk gemaakt.
local sunday market bybean
Ook Eline van ByBean stond er deze editie weer, ze maakt vrolijke sieraden en leuke tasjes die ze verkoopt in haar webshop.
local sunday market servies
Dit servies is onderdeel van het onderzoeksproject Über den Tellerrand van Judith Hofmann en Anke Sentker. Op elk vintage bord staat een spreekwoord afgebeeld.
local sunday market konijnenlegging
Ik liep (uiteraard) hysterisch op deze schattige mini-legging met konijnenprint af. En ik werd door mijn konijnenliefde direct herkend door Judith van Retro To Go. Dat betekent dat ik mij nu officieel een crazy bunny lady mag noemen.

Verzamelaar

Ik kon niet met lege handen naar huis gaan, vooral niet toen ik al dat geweldige servies zag. Dus ik ben sinds vandaag de trotse eigenaar van onderstaande bordjes. Ik vind ze zo leuk! Het bovenste bordje komt uit de über den tellerrand collectie van Judith en Anke, en het onderste konijnenbordje (zó Iris) is gemaakt door Mary & Yve.

uber den tellerrand bord met konijn

Houd de Facebookpagina van de Local Sunday Market in de gaten voor de volgende editie! Hier kan je meer lezen over de voorgaande edities waar ik bij was.

Back to Top