40 Happy Days

100 dagen deel ik elke dag mijn meest blije moment. De eerste 20 happy moments kan je hier vinden. Inmiddels zijn we alweer 40 dagen verder! Ik had verwacht dat ik het na een tijdje wel zat zou zijn om aan de 100 Happy Days Challenge mee te doen, maar ik vind het alleen maar leuker worden. Dit zijn mijn afgelopen 20 happy days:

40 happy days

Hier werd ik blij van:

21: Mijn verjaardag!

22: Het cadeau dat ik van mijn moeder kreeg: een moestuin pakket.

23: Mijn bestelde groene TOMS die gebracht werden door de postbode.

24: De eerste zaadjes in mijn moestuin, groei groei groei!

25: Met Annemiek naar de Oranjemarkt geweest, ik kocht een konijnenschilderij.

26: Ontbijt op bed met een sojalatte en home made bananenbrood, omdat het kan.

27: Weer beginnen met hardlopen na een lange tijd niets doen.

28: Bunny von D gekoppeld aan de allerliefste Sir James Hopsalot.

moestuintje

29: Jeej, de eerste groene sprietjes die omhoog komen in mijn mini-moestuin. (Inmiddels is de helft alweer weggevreten door evil naaktslakken.)

30: Nieuwe kleding geshopt uit de H&M Conscious Collection.

31: Buzz spelen met m’n matties.

32: Mijn nieuwe lievelingswijn. Ik ontdekte hem twee weken geleden en ik begin sindsdien lichtelijke alcoholistische trekjes te ontwikkelen omdat ik de wijn zó lekker vind. Net appelsap.

33: Aww, piratenoog-nijn. Deze dag gingen James en Bunny heel hard vechten, echt niet leuk. Maar ik was ’s avonds wel heel blij toen ik Bunny weer op kon halen van de dierenarts.

34: Mooi weer! Lekker in het zonnetje zitten in onze tuin, perenijsjes eten en wijntjes drinken.

35: Naar de bioscoop met Steve. We gingen naar ‘De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween’. Leuke feel good movie, aanrader!

viva

36: Mijn blog werd genoemd door Vera in de Viva. Hoe tof!?

37: We (kuch Steve) verplaatsen de Expedit kast van de woonkamer naar de studeerkamer. Staat veel mooier. Ik heb de kast direct mooi ingericht, ik ben er nog steeds heel tevreden mee.

38: A Single Man kijken, kaarsjes aan en (alweer) wijntjes.

39: James moest verhuizen, aww. Maar gelukkig niet naar het asiel, hij woont nu bij de moeder van Steve. Hij hopt daar vrolijk rond en eet veel beter dan dat hij hier deed. Volgens mij vermaakt hij zich wel. Heel blij dat het op deze manier opgelost kon worden!

40: Moederdag-brunch bij huize mama mint-hartje

moederdag

Ik wens jullie een happy dag vandaag! Ik las dat het mooi weer zou worden, dus daar hoop ik dan maar op. Misschien groeien mijn aangevreten moestuinplantjes dan wat sneller aan.

Back to Top