100 Happy Days

Tadaaa, klaar! Time flies. Honderd dagen legde ik elke dag een happy moment vast. Uiteindelijk zorgde dit ervoor dat ik elke dag even moest nadenken wat een blij moment was, zelfs als de dag niet zo blij was. Dan word je ‘verplicht’ om positief te denken. Of ik er blijer door ben geworden? Nee, ik denk het niet, ik ben sowieso al heel vrolijk van mijzelf. Maar ik vond het wel leuk om er aan mee te doen. Bij deze het laatste overzicht van mijn happy moments. Hierr kan je ook de eerdere 80 lichtpuntjes teruglezen. Ik hoop dat jullie er ook een beetje blij van werden door het te lezen!

100 happy days

Hier werd ik blij van:

81: Een opgeruimd huis met vers geplukte bloemen in mijn Mason Jar.

82: Lunchen met mijn lover bij Bagels & Beans, ik had de paddoburger, jum.

83: De eerste bezoeker van ons insectenhotel, meneer de Hommel!

84: Wist je nog dat ik zo verdrietig was omdat ik mijn Starbucks mok had laten vallen? Die is niet meer te koop in de winkel, en ik kon hem ook niet meer maken. Iemand las mijn berichtje en zei dat ik haar mok mocht hebben. Hoe lief is dat? Nu heb ik mijn lievelingsmok weer!

happy family

85: Happy family!

86: De fotoshoot in Harderwijk voor GezondNU, ik was enorm zenuwachtig maar uiteindelijk viel het allemaal reuze mee (zoals altijd) en was het eigenlijk best leuk!

87: Risotto koken voor de ouders van Steve en mijn mama die bleven eten.

88: Het huisje/afdakje dat achterin onze tuin werd gebouwd, zo fijn!

tuinhuisje

89: En dat ‘ie de volgende dag al af was. Nu alleen nog vlonders op de grond en een regenton ernaast.

90: Comfortshoppen: nagellak en chocolade. Omdat mijn tentamens zo slecht gingen.

91: Het laatste tentamen gemaakt, en buiten lekker in de zon eten. Vakantie!

92: Het mooie mintgroene Volkswagenbusje dat ik tegen kwam tijdens het hardlopen, ik zou er bijna voor op rijles gaan.

bloemen

93: Op bezoek bij mijn moeder, haar tuin is zo mooi!

94: Zoete aardappelfrietjes, mm..

95: Het feel good kookboek The Forest Feast, ik word er nog steeds vrolijk van als ik er doorheen blader!

sushi

96: Home made sushi, jum. Het recept voor deze sushi komt aanstaande maandag online.

97: En weer hardlopen, het gaat steeds beter.

98: Ik heb als voornemen om elke avond de afwas te doen voordat ik ga slapen. Ik houd dit nu al 3 dagen vol en dat is voor mij doen heel wat, ik word elke ochtend vrolijk als ik het schone aanrecht zie. Dat geeft iets meer rust!

bunny von d

99: Lieve nijnie die zichzelf in de spiegel zag, ze snapte er helemaal niets van en rende bang weg en ging stampend in een hoekje zitten. Maar dan hopt ze uit zichzelf op mijn schoot en aai ik haar, en dan is alles weer goed. Wat een lief ding is het toch ook rood_hartje

100: Oeps. Blijkbaar ben ik ergens een foto vergeten te plaatsen in mijn overzichten, want ik kom net niet uit! Dus hier is een bonusfoto van Bunny von D:

het liefste konijn van de wereld

Kusjes van Bunny von D!

Back to Top