Dierproefvrije make-up stash deel 3: lippen

Ik houd van lipstick! Toen ik overging op dierproefvrije make-up had ik nog geen lipsticks in mijn collectie, dus ik heb daar niet veel in hoeven op te ruimen. Ik heb dus vanaf het begin enkel dierproefvrije lipsticks gebruikt, wat wel fijn is. Want bij mijn foundation was het bijvoorbeeld best een gedoe om een fijn alternatief te vinden die net zo goed was. De holy grail van geweldig-fantastische lipsticks is voor mij die van Lush, zoals je je misschien nog wel kan herinneren van mijn review van laatst. Naast die van Lush heb ik nog vier andere kleuren in mijn stash, die laat ik je vandaag zien!

dierproefvrije lipstick

Mijn dierproefvrije lipstick stash:

dierproefvrije lipstick

  1. HEMA longer lasting lipstick (04) – De eerste lipstick waar ik een beetje verliefd op werd. Een mooie donkerrode die lang blijft zitten. Ik draag hem nog steeds regelmatig.
  2. The Body Shop colour crush (101) – Deze blijft helaas een stuk minder goed zitten, maar mocht in mijn stash blijven omdat ik de rode knalkleur zo mooi vind.
  3. HEMA soft matt lipbalm (09) – Ik was opslag verliefd op de donkerpaarse kleur, donkere lipstick blijft toch wel mijn favoriet. Maar omdat ik nu ook vaker mijn ogen opmaak draag ik deze wat minder, anders wordt het allemaal zo intens.
  4. Burt’s Bees tinted lipbalm (rose) – De lipbalms van Burt’s Bees zijn de beste, echt heel fijn! Deze heeft een subtiel rood kleurtje en vind ik leuk staan als ik niet te moeilijk wil doen.
  5. Lush lipstick (gepassioneerd) – Sinds ik hem kocht draag ik hem meerdere dagen per week. Deze lipstick is zó mooi en fijn in gebruik, zoals je al in mijn review kon lezen. Echt hoor, als een rotdag hebt en je haar zit lelijk en het weer is grauw, dan moet je gewoon knalroze lipstick op doen en alles is ineens een stuk leuker.

dierproefvrije lipstick swatches

Tip: Voor meer dierproefvrije lipstick inspiratie zie dit artikel van Sophie waarin zij haar favoriete lipsticks laat zien.

Dat was het derde deel van mijn make-up stash alweer! Al mijn lipsticks. Het zijn er niet veel, maar voor elke gelegenheid heb ik wel een leuke kleur, dus het is genoeg. Al zou ik nog wel wat Lush lipsticks aan mijn collectie willen toevoegen omdat ze zo fijn zijn. Volgende week komt het laatste deel van deze mini-categorie online, dan laat ik je al mijn make-upaccessoires (zoals kwasten en een gek roze plopplopplop-ei) zien!

Back to Top