Out of office

Lieve bezoeker, ik ben even met vakantie! Niet óp vakantie, maar een ‘staycation’ welteverstaan. Eentje die bestaat uit lekker eten, yoga, boeken lezen en zo min mogelijk achter mijn computer zitten. Natuurlijk houd ik jullie door middel van de weekoverzichten op zondag op de hoogte van hoeveel ik niks heb gedaan en welke leuke dingen ik wél deed. Al zullen ze iets minder uitgebreid zijn. Maar buiten de twee weekoverzichten om zullen er in ieder geval de aankomende twee weken geen blogposts online komen. Ik wilde eerst van alles vooruit gaan schrijven en inplannen, maar bedacht me toen dat de wereld ook wel gewoon blijft draaien als het hier wat stiller is. 

By Death to Stock

Uit het archief

No worries, op mijn blog vind je namelijk een archief bestaande uit meer dan duizend blogposts. Ik heb er een paar posts uit geplukt die ik zelf extra leuk vind:

Leestips

De trouwe bezoekers kennen de bovenste posts allemaal al, snap ik wel. Dan verwijs ik je graag door naar een paar fantastische medebloggers:

Self care

Ik kan me niet goed herinneren wanneer ik een dag echt vrij heb genomen. Een echte vakantie al helemaal niet. Want mijn hobby is mijn werk, alles wat ik doe is leuk, zo veel uren werk ik niet eens, blabla. Maar ook dan blijft rust nemen en goed voor jezelf zorgen nog steeds belangrijk. Weet ik uit ervaring. Dus hier wat linkjes voor jouw dagelijkse dosis self care:

Ik hoop binnenkort weer met een fris hoofd terug te zijn, heel veel liefs!

Back to Top