Out of office

Lieve bezoeker, ik ben even met vakantie! Niet óp vakantie, maar een ‘staycation’ welteverstaan. Eentje die bestaat uit lekker eten, yoga, boeken lezen en zo min mogelijk achter mijn computer zitten. Natuurlijk houd ik jullie door middel van de weekoverzichten op zondag op de hoogte van hoeveel ik niks heb gedaan en welke leuke dingen ik wél deed. Al zullen ze iets minder uitgebreid zijn. Maar buiten de twee weekoverzichten om zullen er in ieder geval de aankomende twee weken geen blogposts online komen. Ik wilde eerst van alles vooruit gaan schrijven en inplannen, maar bedacht me toen dat de wereld ook wel gewoon blijft draaien als het hier wat stiller is. 

Uit het archief

No worries, op mijn blog vind je namelijk een archief bestaande uit meer dan duizend blogposts. Ik heb er een paar posts uit geplukt die ik zelf extra leuk vind:

Leestips

De trouwe bezoekers kennen de bovenste posts allemaal al, snap ik wel. Dan verwijs ik je graag door naar een paar fantastische medebloggers:

Self care

Ik kan me niet goed herinneren wanneer ik een dag echt vrij heb genomen. Een echte vakantie al helemaal niet. Want mijn hobby is mijn werk, alles wat ik doe is leuk, zo veel uren werk ik niet eens, blabla. Maar ook dan blijft rust nemen en goed voor jezelf zorgen nog steeds belangrijk. Weet ik uit ervaring. Dus hier wat linkjes voor jouw dagelijkse dosis self care:

Ik hoop binnenkort weer met een fris hoofd terug te zijn, heel veel liefs!

Laat een reactie achter:

Geef een reactie

37 reacties op “Out of office

 1. Romy

  Goed besluit om er even tussenuit te gaan en een staycation te nemen! Geniet er lekker van 🙂

 2. Mascha

  Aah goed zo! Lekke rgenieten van boeken en (hopelijk!) wat zon. Lekker veel wandelen met olliebol en gewoon genieten. Goede keus!

 3. Iris

  Heerlijk, even vakantie 🙂 En geen zorgen, met die linkjes in dit artikel kan ik wel even vooruit!

 4. GOED ZO!! Ik merk dat ik ook echt toe ben aan vakantie. Écht vakantie. Echt offline zijn. Dus dit ga ik ook doen (als de deadlines gehaald zijn).

 5. Anna

  Heerlijk, even lekker er tussenuit. Gelukkig is er inderdaad nog een heleboel terug te lezen! (Ik ben een tijdje uit de blogwereld geweest, dus ik kan helemaal losgaan, haha!) Geniet <3!

 6. Janneke

  Fijne vakantie Iris, (en alle anderen ;-),

  Wij gaan morgen de 4-daagse lopen; dus ook een beetje vakantie 😉

 7. Ise

  Bedankt voor de tips! Zit zeker wat bruikbaars tussen 🙂 En geniet van je welverdiende rust!

 8. Judith

  Goed bezig met de selfcare, veel plezier! En wat lief dat je ons ook nog helemaal verzorgd achterlaat met alternatief lees- en kijkvoer :d

 9. Galina

  <3 <3 dankjewel, zo lief. Ik had een iets mindere dag vandaag, maar dit maakt het helemaal goed 😀 heel fijne staycation!!

 10. Linda

  Geniet van je vakantie, veel plezier met alles wat je gaat doen en rust lekker uit. 😄

 11. Ahh wat een eer dat ik genoemd word, dankjewel!! 🙂 Let me know als je ooit nog Ethletics gaat bestellen en hoe ze bevallen, ik ben zo benieuwd! Geniet van je welverdiende vakantie, even rust en afstand van de dagelijkse waan is het beste dat een mens soms kan doen. Heel veel plezier de komende twee weken, je hebt het dubbeldik verdiend! Liefs!