80 Happy Days

Time flies! Hier kan je de 20, 40 en 60 happy days vinden. Inmiddels ben ik al bijna klaar met de 100 Happy Days challenge. In deze blogpost weer 20 happy moments van de afgelopen dagen. Want elke dag maak ik één foto van een lichtpuntje, zelfs als het een complete prutdag was. 

80 happy days

Hier werd ik blij van:

61: Buiten in de zon zitten, in onze fabulous tuin, en bezorgde burrito’s met guacamole eten.

62: Anti-griepjuice die Steve in opdracht maakte terwijl ik ziek in bed lag.

minimoestuintje

63: Mijn mini-moestuin blijft een bron van happiness. Zo leuk om alle plantjes te zien groeien en kevers en wormen in de grond te zien kroelen. (De slakken blijven een bron van ergernis helaas.)

64: Queen of the sun kijken en intens gefascineerd raken door bijen. Nu wil ik imker worden.

65: Mijn interview in het magazine van mijn universiteit zien staan, tof!

66: Salade eten in de zon.

67: De best gelukte spring rolls ooit!

68: Ik ging met mijn moeder naar Kunst in het Volkspark, ze kocht voor mij een handgemaakte mok met een konijntje erop.

69: Het mooie weer, een zonnetje, maar niet benauwd vies warm, perfect!

konijn knuffelen

70: Steve die met Bunny von D knuffelt.

71: Zonnebaden.

72: Een rondje hardlopen dat heel lekker ging.

73: Beginnen met mijn zelfbedachte elke-dag-ontbijten challenge. Ik merk nu al dat ik mij zoveel beter voel overdag als ik goed ontbijt.

74: Eindelijk een zonnebril op sterkte, wat had ik die hard nodig. Ideaal!

hardlopen

75: Mijn hardloopschoenen die perfect matchen bij de hortensia’s in de voortuin.

76: Elke maandag maken we een lijstje met wat we gaan eten die week en halen we de boodschappen in huis. Het eerste stapje naar iets meer structuur in mijn warrige leven, ieh!

77: Salade in een potje en Bunny von D die heel verward kijkt, ik moest zo lachen. (Klik hier voor de foto als je geen zin hebt om naar boven te scrollen!)

septum piercing

78: Ik bestelde een nieuwe koeienring-piercing-thingy, ik vind hem heel mooi maar hij zit net iets te strak, dus ik heb inmiddels al een andere besteld die vandaag hopelijk binnen komt.

79: Dit was zo’n rotdag. Alles ging mis. En on top of it all liet ik mijn lievelingsmok die niet meer te koop is kapot vallen waar ik al drie jaar elke ochtend mijn koffie uit drink. 300 tranen. Steve zocht voor mij naar een mok die erop leek. Zonder geluk. Maar toen kreeg ik ineens berichtjes van meerdere mensen die nog precies zo’n mok hadden voor mij. Wauw, hoe lief!

80: Het leren voor statistiek ging totaal niet goed (het tentamen uiteindelijk ook niet), maar gelukkig had ik karamel-zeezout chocolade om mij er doorheen te slepen.

Ik wens jullie een hele happy day toe!

Back to Top